Blog

Ester Natzijl met “Watching” in Zael

Adriaan Meij

In gevecht met haar demonen

Op 7, 8 en 9 oktober treedt allround danser, poppenspeler en theatermaker Ester Natzijl in Zael op met haar veel geprezen “One woman show” in Watching, Ceci nést pas de deux.


Lucette zingt Jiddisch

Adriaan Meij

Je kunt er zeker van zijn dat zij zingt over de liefde en de veerkracht van het hart. Op zaterdag 16 april komt Lucette van den Berg naar Zael in Meppel met haar nieuwe soloprogramma. Als troubadour van het Jiddische lied raakt Lucette met haar warme, melodieuze sopraan en rake teksten hart en ziel. Zij is met haar uitbundige blonde haardos een heerlijke verschijning om naar te kijken en te luisteren. Zij brengt een programma vol passie, zelfreflectie en humor. Programma We hebben nog niet gedetailleerd besproken wat Lucette precies gaat zingen, wel dat zij deze keer solo gaat. Maar...


Pianoconcert Kaoru Iwamura "260 jaar Mozart"

Adriaan Meij

Foto Carla Schoo

Zijn levensreis op fortepiano


Muziekavond 'Memories'

Adriaan Meij


Debat: Plicht-loos basisinkomen voor iedereen

Adriaan Meij

Wat doet dat met jou?

Op woensdagavond 18 november organiseert D66 Meppel in Zael een openbaar debat over het basisinkomen. Loop binnen vanaf 19 uur, de avond begint om 19:30 uur. Zijn mensen zover om anderen een tot niets verplichtend minimum inkomen te gunnen zonder controle?

Kunnen we het financieren? Past het in uw levensbeschouwing? Is er vertrouwen? Is het ook voor vluchtelingen?