Blog

November 2017 Willeke Stubenitsky: Portretten / Abstracte Natuur

Adriaan Meij


De hele maand november exposeert kunstschilder Willeke Stubenitsky haar expressionistische schilderijen over de natuur en haar portretten in Zael. Wij nodigen u hierbij van harte uit om de opening bij te wonen en de expositie te bezoeken.

Ester Natzijl met “Watching” in Zael

Adriaan Meij

In gevecht met haar demonen

Op 7, 8 en 9 oktober treedt allround danser, poppenspeler en theatermaker Ester Natzijl in Zael op met haar veel geprezen “One woman show” in Watching, Ceci nést pas de deux.


Lucette zingt Jiddisch

Adriaan Meij

Je kunt er zeker van zijn dat zij zingt over de liefde en de veerkracht van het hart. Op zaterdag 16 april komt Lucette van den Berg naar Zael in Meppel met haar nieuwe soloprogramma. Als troubadour van het Jiddische lied raakt Lucette met haar warme, melodieuze sopraan en rake teksten hart en ziel. Zij is met haar uitbundige blonde haardos een heerlijke verschijning om naar te kijken en te luisteren. Zij brengt een programma vol passie, zelfreflectie en humor. Programma We hebben nog niet gedetailleerd besproken wat Lucette precies gaat zingen, wel dat zij deze keer solo gaat. Maar...


Pianoconcert Kaoru Iwamura "260 jaar Mozart"

Adriaan Meij

Foto Carla Schoo

Zijn levensreis op fortepiano


Muziekavond 'Memories'

Adriaan Meij