Aanmelden voor deelname aan de Masterclasses van Miranda van Kralingen op 6 en 7 november 2021

Miranda van Kralingen geeft kosteloos Masterclasses zang

Meld je nu aan

Tijdens het Eratofestival zal sopraan Miranda van Kralingen aan vier getalenteerde jonge zangers en zangeressen Masterclasses geven in theater Zael in Meppel. Dat gebeurt in blokken van een paar uur die worden verspreid over twee dagen waarbij alle deelnemers met hun gekozen zangstuk hun beste beentje voor mogen zetten. Tot slot zingen zij gezamenlijk tijdens een eindpresentatie op het Eratofestival om het resultaat van hun inspanningen aan publiek te tonen. Ook de Masterclasses zelf zullen voor publiek toegankelijk zijn. 

De Masterclasses worden kosteloos aangeboden door Stichting Klassiek Drenthe en door alle donateurs die voor dit doel hebben bijgedragen tijdens de Anjeractie 2021. Dat is de mobiele collecte 2021 van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan de Masterclasses van Miranda van Kralingen en volg je een Bachelor of Master Zang aan een Conservatorium of Hogeschool, dan kun je je voor selectie aanmelden. Meld je aan via het contactformulier en vermeldt hierin:

  • Een introductie van jezelf
  • Je gekozen muziekstuk
  • Een opname waar je trots op bent (linkje naar YouTube)
  • Je contactgegevens

Insturen kan tot 6 oktober 2021.

Je moet voor deelname beschikbaar zijn op zaterdag 6 en zondag 7 november van 10:00 tot 17:00 tijdens het Eratofestival. Wij zoeken een gastgezin voor je overnachting als dat nodig is. Miranda zal alle inzendingen beoordelen en hieruit enkele zangers en zangeressen uitnodigen voor de masterclasses. We nemen uiterlijk 13 oktober contact op om je hierover te informeren.